maximetanghe.com

*Mt House

Strakke lijnen, groene planten en zwart-witte combinaties, zo kan je het gloednieuwe *Mt headquarter samenvatten


Zwart-wit met een vleugje groen

Tussen de grijze gebouwen op het Wevelgemse bedrijventerrein, heeft het *Mt House zich als opvallende nieuwkomer ontpopt. Het gebouw en de inrichting ademen de filosofie van Maxime Tanghe. Klaar om elke dag stijlvolle, innovatieve mode te creëren voor de consument.

DSC 1329

Een tikkeltje rock-‘n-roll die iedereen kan smaken

Met het *Mt House investeerde Maxime Tanghe in een werkomgeving waar het aangenaam werken is. Een natuurlijke lichtinval en decor met vintage moto zijn het tegengewicht voor het Belgische klimaat op de grauwere dagen.

DSC 1342 V3

Kom gerust eens langs om de sfeer op te snuiven en de nieuwe collectie te ontdekken.

#maximetanghe

Ga naar Instagram
${item.snapshot.product.title}
€${item.total | currency}
Maat: ${item.snapshot.title}
Aantal: ${item.qty} x €${item.price | currency}
${msg}
Incl. BTW
Totaal
€${cart.itemSubtotal | currency}