maximetanghe.com

Heritage

Maxime Tanghe is de vijfde generatie van een schoenenfamilie die sinds 1897 actief is binnen de schoenen -en modewereld. Maxime is net als zijn voorgangers gedreven door passie en oog voor vakmanschap. Deze kenmerken werden in het voorjaar van 2015 andermaal benadrukt en bijgeschaafd tijdens een stage in La Bella Italia. Maxime Tanghe Luxury Shoes werd geboren… Met de heren -en damescollectie wordt er een nieuw hoofdstuk geschreven binnen de geschiedenis van de FAMILY STORY.

Go down
Heritage

From generation
to generation,
fine shoes for you
to enjoy.

Maxime is het voorbeeld hoe een jonge Belgische designer met schoenen van italiaanse makelij zich kan positioneren op het luxury segment (premium, high-end segment). Het concept “Maxime Tanghe” streelt met de perfectie en reflecteert als geen ander zijn erfenis qua craftmanship & design… *Mt staat garant voor kwalitatieve schoenen die exclusiviteit & perfectie naar een hoger niveau tillen. Het uitmuntend comfort van de producten is te danken aan het gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen en de fijnste leersoorten waardoor het comfort vrijwel niet te evenaren valt…

IMG_0350
IMG_0353
Heritage2 2x

ITALIAN CRAFTMANSHIP

De collecties die een juiste reflectie zijn van de stijl en de looks van de designer himself worden voor 100% in Italië tot leven gebracht. Iedere brandambassador en zo beschouwt Maxime al zijn partners, geniet van “handmade luxury shoes” met als kers op de taart het Belgisch ontwerp & design. Zo kan ieder van ons zijn persoonlijk statement naar de buitenwereld uiten.

Zijn groeiende Passion & KnowHow gaan delen met de liefhebbers van elegantie & sprezzatura is zijn dagelijkse missie. Ook wil hij ondersteuning, kwaliteit & easy/ gemakkelijk onderhoud garanderen.

De perfecte match tussen Belgisch design & Italiaanse perfectie. Het exclusief karakter van de schoenen wordt in de verf gezet door de designer zelf. De #WalkYourDreams benadrukt het verhaal van Maxime.

Epron dor
${item.snapshot.product.title}
€${item.total | currency}
Size: ${item.snapshot.title}
Amount: ${item.qty} x €${item.price | currency}
${msg}
Incl. VAT
Total
€${cart.itemSubtotal | currency}